Soudabond Easy Pisztolyos Ragasztóhab 750ml

Poliuretán ragasztóhab

Poliuretán ragasztóhab
Bármilyen építőipari projektben, ahol hőszigetelést is alkalmazunk, az EPS ragasztó használata elengedhetetlen a minőségi munkához. Az építőipari ragasztók piacán innovatív megoldásnak számító Soudabond Easy Pisztolyos ragasztóhab remek megoldás az EPS (expandált polisztirol) és XPS (extrudált polisztirol) hőszigetelő táblák ragasztására. A Soudabond EASY egy kiváló teljesítményű poliuretán ragasztóhab. Gyorsan, könnyen használható, használatra kész, helyettesíti a hagyományos poralapú ragasztókat. Ez a készítmény kombinálja az erős tapadást a réskitöltő sajátságokkal, így alkalmas egyenetlen felületek ragasztására. Szinte minden építőanyag, például szigetelőlapok és gipszkarton ragasztására, valamint belső falak készítésére használható könnyű falazóelemekből.

A Soudabond Easy Pisztolyos ragasztóhab előnyei

A poliuretán ragasztóhab egy élvonalbeli építőipari anyag, amely egyszerűsíti, ezáltal pedig forradalmasítja a különböző anyagok ragasztásának módját. A hagyományos poralapú ragasztóanyagokkal ellentétben, amelyek keverést, az építkezés helyszínén vízet, áramot és ezen felül pontos keverési arányt igényelnek, a ragasztóhabot használatra kész formában kapjuk kézhez, jellemzően kézi, ebben az esetben Genius Gun markolatos, vagy pisztolyos kiszerelésű flakonból. Rendkívül sokoldalúan alkalmazható, réskitöltő képességének köszönhetően akár egyenetlen felületek közötti ragasztásra is kiváló megoldást kínál.

A poliuretán ragasztóhab előnyei

A Soudabond Easy poliuretán ragasztóhabként leegyszerűsíti a ragasztási folyamatot. Nincs szükség keverésre, így tisztábbá, felhasználóbaráttá teszi a munkát mind a szakemberek, mind a barkácsolók számára. A ragasztóhab jellemzően gyorsan megköt, felgyorsítva az utána következő folyamatokat is. A rövid kötési idő így hozzájárul a hatékonyság növeléséhez és az építkezés leállási idejének csökkentéséhez. Emellett ragasztási szilárdsága figyelemre méltó, biztonságos és tartós kötést biztosít a különböző anyagok között. Ez különösen hatékonnyá teszi például a hőszigetelő táblák téglafalhoz való ragasztásánál.

Termék megmutatása

Soudabond Easy Pisztolyos Ragasztóhab 750ml

Mit keres?