Soudaframe

HOMLOKZATI NYÍLÁSZÁRÓK EGYSZERŰ BEÉPÍTÉS A SOUDAFRAME SWI SEGÍTSÉGÉVEL

SoudaFrame SWI  (Soudal Window Installation - ablakbeépítés) az ablakok és ajtók légtömör beépítésére szolgáló robusztus, tartós és felhasználóbarát előre gyártott vázrendszer. A SoudaFrame GFRP-ből (üvegszál-erősítésű műanyag) készül, amely egy kiváló hőteljesítményű, nagyon erős és ellenálló anyag. A passzívház minősítésű rendszer (hőhídszámítások alapján) az nyílászárók cseréjére (fenntartható építés) és az épületasztalos munkák tervezésének és gyártásának időmegtakarítására is lehetőséget kínál. A szabványos illesztések a megfelelő Soudal anyagok segítségével egyszerűbben légzáróvá és csapadékzáróvá tehetők. Az ingyenes  Soudal BIM  platformon a kívánt SoudaFrame előre gyártott vázrendszer BIM-objektumként letölthető, vagy akár közvetlenül a Revit tervező szoftverbe is betölthető, majd a Soudal konfigurátorral tovább szerkeszthető.

Az üvegszál erősítésű műanyag (GFRP) egy tartós kompozit anyag, amely két fő komponensből áll: Üvegszálak a mechanikai erősítés érdekében (húzóerők elnyelése) és egy reaktív műgyanta, ami mátrixként szolgál a szálak beágyazódásához (nyomóerők). A GFRP különleges előnye továbbá, hogy az anyagot pontosan az alkalmazás egyedi követelményeihez lehet igazítani. A SoudaFrame SWI rendszer GFRP-profiljai optimális módon hasznosítják a GFRP számos előnyét, alapelvük pedig a következő: A megfelelő anyag, a megfelelő helyen.

SWS

A SOUNDFRAME SWI TÖKÉLETESEN KOMPATIBILIS AZ SWS RENDSZERREL

Az SWS az ablak beépítési hézag tömítésének rendszermegoldása!

A Soudal Window System (SWS) építészek, építőipari kivitelezők és beépítő számára 3 szintű (légzárás, szigetelés és időjárás elleni védelem) rendszermegoldást kínál az ablak beépítési hézagának szakszerű tömítésére a vonatkozó EPB irányelveknek és jogszabályoknak megfelelően. Valamennyi SWS termék (tömítőanyagok, poliuretán habok, előkomprimált fugatömítő szalagok, ablakszalagok, ragasztók és folyékony membránok) tökéletesen kompatibilis a SoudaFrame SWI-vel. Mindig van egy tökéletesen illeszkedő SWI és SWS megoldás, függetlenül az építési vagy beépítési módozattól, mind az új építésű, mind a felújított házak, és még a „passzív” norma esetén is.

 

Soudatight LQ Fekete 4,5kg
Légtömör és párazáró membrán
Soudatight Hybrid 600ml
Légtömör és csapóesőálló membrán