Filling up joints and cracks in concrete

Rések kitöltése és repedések javítása beton felületeken

Dísztéglák esetén gyorsan javíthatunk kisebb repedéseket, sérüléseket a téglák közötti habarcsban. A Repair Express Cement egy gyorsan alkalmazható, szemcsés szerkezetű formula, kifejezetten a könnyű és gyors javításokra kifejlesztve a beton felületeken.

Használati útmutató

1. Tisztítsa meg a falat

Távolítson el minden laza port és szennyeződést a betonból vagy habarcsból. Használjon tiszta kefét a por eltávolításhoz.

2. Nyissa ki a kartust

Csavarja a csőrt a kartusra és vágja a végét megfelelő szögben. A legjobb eredmény elérése érdekében, akkora lyukat vágjon a csőr tetejéből, amekkora a tömíteni kívánt rés vagy repedés mérete. Helyezze a kartust a szilikon pisztolyba és addig húzza a ravaszt, amíg meg nem jelenik a termék.  

3. A repedés kitöltése

Helyezze a pisztolyt oda, ahol a kitöltést szeretné megcsinálni. Húzza meg a ravaszt és mozgassa a szilikon pisztolyt a repedés fölött egyenletes mozgással. Vigyen fel elegendő Soudal Repair Express Cement-et, hogy biztosítsa, hogy a termék jól betapad és teljesen kitölti az üreget. Szélesebb repedések esetén spatulával vigye fel a Repair Express Cement-et.

4. Fejezze be tömítést

Nedvesítse be a spatulát tiszta vízzel és egyengesse el a terméket.

Tipp:

  • Mély repedést vagy mélyre fúrt lyukat tömítene? Csinálja 2 lépésben. Vigye fel a második réteget körülbelül 30 perccel az első után. Ellenőrizze, hogy az első réteg megszáradt-e, mielőtt elkezdi a második réteg felhordását.
  • Vízzel könnyedén eltávolíthatja terméket, amíg az meg nem kötött.
  • Miután teljesen megkötött a Repair Express Cement, akár le is festheti.
  • A technikai adatlapon további információkat talál a termék használatáról, szavatossági idejéről, összetételéről.

Vakolat repedés javítása⚡ és téglafal? javítása

Vakolat repedés javítása⚡ és téglafal? javítása

Követelmények