About Soudal

A Soudal csoport a jövőt építi

A Soudal Csoport a legnagyobb önálló európai gyártója a tömítőanyagoknak, ragasztóknak és poliuretán haboknak a professzionális és lakossági felhasználók piacán. Ezt a Turnhoutban található családi vállalkozást Vic Swerts alapította 1966-ban, majd emelte a nemzetközi élmezőnybe, s tette a vegyipari kivitelezés szakterületén elismertté.

A csoportnak 19 gyártó üzeme van 5 kontinensen, 44 országban található kereskedelmi kirendeltsége, amely közel 3100 munkavállalót foglalkoztat világszerte. A fejlesztések előrelátó megtervezése, a megalapozott beruházások az R&D-ben, valamint a helyi piacok igényeihez való alkalmazkodás teszik igazán sikeressé a Soudal Csoportot.

Soudal innovation

Innováció

Az új termékek és technológiák kutatása és fejlesztése a DNS-ünkben van. Magasan képzett kutatóink, mérnökeink, technikusaink folyamatosan olyan új termékeken és alkalmazásokon dolgoznak, melyek megfelelnek a vásárlók különleges igényeinek a világ számos országában. Ez számos úttörő és innovatív terméket eredményezett, melyek folyamatosan erősítik a Soudal piaci pozícióját. Az innováció ezáltal a Soudal organikus növekedésének az egyik fő hajtóereje. 

 

Számok & tények

Cégünk éves forgalma 2018-ban meghaladta a 835 millió Eurót; 350 millió darab terméket gyártottunk 19 gyáregységünkben; több mint 3100 munkatársunk van világszerte; közel 59 millió eurós értékben hajtottunk végre beruházást 2018-ban: ezek a Soudal csoport impresszív számai és mutatói 

Soudal production company

Aktivitásaink

A Soudal csoport gyártása 7 fő termékcsoportra osztható: szilikonok, egyéb tömítők, purhabok, ragasztók, hibrid polimerek, technikai sprayk és egyéb építőipari kemikáliák. Márkáinkkal 3 fő piaci szegmens mindennapjaiban vagyunk jelen: Kivitelezők, Lakosság, Ipari felhasználók.

Fenntarthatóság

A Soudal csoport úttörő  a fenntartható termékek fejlesztésében, amelyek az emberek és a környezet számára is biztonságosak. Ennek eredményeként modern gyártási technológiáinkkal csökkenthető az energia- és vízfelhasználás, valamint a keletkező hulladék mennyisége. Magától értetődően a kollégáink jóléte számunkra kiemelt fontossággal bír.

Proud sponsor of the Lotto Soudal cycling team

Szponzoráció

2015 és 2020 között a Lotto Soudal csapat képviseli a Soudal márkát minden nagy nemzetközi kerékpár verseny megmérettetésén, mely 190 országban biztosít számunkra publicitást évről évre, különösen a Tour de France-nek köszönhetően. A Lotto Soudal csapatnak köszönhetően a márkanevünk és cégünk ismertsége folyamatosan nő. A Soudal által vallott alapértékek a 'kemény munka, kitartás és jobbnak lenni mint a versenytársaink' megtalálhatóak a kerékpársportban is és ez erősíti a Soudal márkáról kialakult pozitív arculatot. Erre építve a Lotto Soudal csapat egyik legfőbb alappilére a Soudal marketing aktivitásainak is.

A Lotto Soudal csapat mellett a Soudal támogatja még a KVC Westerlo focicsapatát, valamint a Soudal Classics cyclocross csapatát. 

Részletes információk a Soudal csoportról: