Sealing and repairing roofs and gutters

A tető és ereszcsatorna javítása és tömítése

Talált egy lyukat az ereszcsatornán? A Soudal számos kenhető vízszigetelést fejlesztett ki a tető és ereszcsatorna azonnali javítására. A Soudagum Hydro egy vízszigetelő védő réteget képez, mely hatékonyan tömíti a lyukakat és repedéseket. A legjobb módja a szivárgó ereszcsatorna tömítésének az alábbi lépésekből kiderül.

Használati utasítás

1. A tiszta és száraz ereszcsatorna

Távolítson el minden szennyeződést, zsírt és port. Ehhez használjon durvább kefét vagy törlőruhát, ha szükséges. Távolítsa el az előző bevonat maradványait.

2. A Soudagum Hydro felhordása

Vegye fel a kesztyűt, melyet a javító csomagban talál, mielőtt használná a terméket. Nyissa a Soudagum hurkát egy pengével.  A folyékony terméket öntse a biztosított keverődobozba.  

3. Alkalmazás

Hordja fel az első réteget a repedésre. A terméket minimum 1 mm vastagon vigye fel. A hézagerősítő Soudatextile szalagot fektesse bele az első réteg friss tömítőbe. A hézagerősítő szalagot hasznáat előtt érdemes méretre vágni. Majd hordjon fel újabb réteg Soudagum Hydro-t a Soudatextile-ra ismét 1 mm vastagon.

4. A javítás elkészülte

A javítás 2 órával a termékek használata után esőbiztos.

Hasznos információk:

  • A Soudagum Hydro-t a Swipex törlőkendővel lehet eltávolítani mielőtt megkötne. A megkeményedett anyag csak mechanikusan távolítható el.

A technikai adatlapon további információkat talál a termék használatáról, szavatossági idejéről, összetételéről.

Követelmények

Penge vagy sniccer

Durva kefe

Törlőruha