A PURHAB PÖTTYÖK ÉS FOLTOK ELTÁVOLÍTÁSA 

A friss habot legkönnyebben PU tisztítóval lehet eltávolítani. Mindig azt javasoljuk, hogy végezzen a felületen kompatibilitási tesztet (pl. lakkozott vagy festett felületeken), hiszen a felületet megváltoztathatja a tisztító. A megkötött hab csak mechanikusan távolítható el vagy speciális keményre kötött hab eltávolítóval.

Ezen felül van egy termékünk melyet kifejezetten a megkötötött pruhab eltávolítására fejlesztettünk ki olyan nem nedvszívó felületeken mint például a műanyag, alumínium. Ezt a PU eltávolítót  a hab

Ha a ragasztó, tömítő, purhab még nem kötött meg, akkor Swipex kendővel eltávolítható.A Swipex törlőkendőt a meg nem kötött szilikonok, purhabok, ragasztók és hibrid polimerek  gyors, könnyű és professzionális eltávolítására fejlesztették ki. Kiválóan alkalmas a kéz és a szerszámok valamint egyéb felületek tisztítására. A Swipex biztonságos alternatívája a lakkbenzinnek vagy más tisztítószereknek és hatékonyabb mint a szappanos víz. Hasznos lehet, ha kéznél van a munkálatoknál. 

A purhab termékválasztékunk