RAGASZTÓ MARADVÁNYOK ELTÁVOLÍTÁSA

Amennyiben még nem kötött meg, a legtöbb fajta ragasztó eltávolítására alkalmas az aceton. Legyen óvatos, hogy az aceton ne hagyjon foltot a felületen. A megkeményedett ragasztó eltávolítása kizárólag mechanikusan történhet ( levágás, kiselejtezés, stb...)

Ha a ragasztó, tömítő, purhab még nem kötött meg, akkor Swipex kendővel eltávolítható.

A Swipex törlőkendőt a meg nem kötött szilikonok, purhabok, ragasztók és hibrid polimerek  gyors, könnyű és professzionális eltávolítására fejlesztették ki. Kiválóan alkalmas a kéz és a szerszámok valamint egyéb felületek tisztítására. A Swipex biztonságos alternatívája a lakkbenzinnek vagy más tisztítószereknek és hatékonyabb mint a szappanos víz. Hasznos lehet, ha kéznél van a munkálatoknál. 

Szintén kifejlesztettünk egy speciális sprayt, mely alkalmas a meg nem kötött purhab eltávolítására. A purhab tisztító spray flakonos kiszerelésben elérhető. 

Ezen felül a már megkötött purhab eltávolítására a nem nedvszívó felületeken, mint például a műanyag, alumínium a PU eltávolító lehet alkalmas. Amint a termék megtette hatását a maradványokat a mellékelt spakni segítségével lehet eltüntetni.