Minden 25 éve kezdődött 

A Fix ALL® termékek immáron több mint 25 éve erősítik a Soudal termékportfólióját. A legeslegelső kartus épp 25 éve kelt el, azóta a Fix ALL® márkanév folyamatosan fejlődik és a hibrid polimerek tömítő-ragasztó termékskálája is sok változáson ment át, hogy olyan legyen mint napjainkban. Jelenleg  világszerte 10 millió kartus Fix ALL®-t adunk el 130 országban. A márka növekedése évről érvre egyre erősebb. 

ÚTTÖRŐ

Annak érdekében, hogy ilyen impozáns értékesítési mutatókat érjen el a Fix ALL® márka a Soudal az évek során folyamatosan fektetett be a termékfejlesztésbe. A Soudal úttörő volt a hibrid polimer technológia fejlesztésében. A folyamatos fejlesztéseket a vásárlói elégedettség minél nagyobb mértékű kielégítése vezérelte. A Fix ALL® a piacon mostmár az egyik legismertebb és leginnovatívabb hibrid polimer ragasztó-tömítő magas vásárlói bizalommal. Ennek a  szabadalmaztatott SMX® Hybrid Polymer Technológiának a kifejlesztése olyan úttörő formulációkat hozott létre mint a  szuper rugalmas, szuper magas kezdeti tapadási, szupergyors, szupererős végső kötőerejű vagy ezeknek a jellemzőknek a különféle kombinációi víztiszta és színes változatokban is. 

MINDEN EGYBEN Tömítő-ragasztók

A magas hozzáadott értékű termékskála olyan multifunkcionális termékeket tartalmaz amely alkalmas tömítési és ragasztási munkálatokhoz kültéren és beltéren és szinte minden anyagon és felületen. Más szavakkal fogalmazva olyan termékek, melyeket mindig érdemes kéznél tartani. A 6 különböző Fix ALL® termékvariáns úgy lett kifejlesztve, hogy mindegyik különböző specifikus terméktulajdonságokkal és termékjellemzőkkel elégítse ki a felhasználók igényeit. 

ÚJDONSÁG

A születésnap nem maradhat ajándék nélkül. Ezúttal az ünnepelt szolgál meglepetéssel. A Fix ALL® termékcsalád egy különleges új taggal bővül. Az ÚJ! Fix ALL Extreme Power X-press  előnyei:

  • 400 kg/m2 azonnali tapadóerő
  • 30 perc elteltével tart
  • Extrém erős, extrém gyors!

Néhány extrém ragasztási helyzet bemutatója: Videó

 

SZÓRÓLAPUNK A FIX ALL TERMÉKCSALÁDRÓL

Részletes termékbemutató szórólapunk itt található

 

VÁLASZTÉKUNK

Teljes Fix ALL® termékválasztékunk itt található

 

 

 

Fix ALL Flexi használata

Fix ALL Turbo használata

Fix ALL Crystal használata

Fix ALL High Tack használata

Fix ALL X-Treme Power használata