A Soudal csatlakozik a Quick-Step Alpha Vinyl kerékpárcsapatához 2023-tól
A csapat hivatalos neve Soudal – Quick-Step lesz a következő szezontól egy többéves szerződés aláírása után

Team

2022. július 11-e:

A belga családi tulajdoban lévő Soudal cég, melynek székhelye Turnhoutban van több éve résztvevője a kerékpársportnak számos különböző szinten, így meglévő tudását adja hozzá a sporthoz. Az egyik leghíresebb csapattal a professzionális kerékpározásban a Quick-Steppel egyesíti erőit, az új csapat neve pedig Soudal – Quick-Step lesz.

A Quick-Step Alpha Vinyl csapat ügyvezetője Patrick Lefevere ezt nyilatkozta a bejelentés kapcsán: ‘Örömmel üdvözöljük a Soudalt a csapatban. A partnerségük stabilitást biztosít számunkra a sok éven keresztül tartó hosszútávú projektjeinkhez. Lehetővé teszi számunkra, hogy a Quick-Step-el együtt hosszú időre szóló közös célokon és azok elérésén dolgozzunk. Mindkét névadó szponzorunk számos éve van már a kerékpár sportban, így értik a sport működését, ami nagyon fontos, amikor valamit közösen próbálunk építeni.

Team 2

Ehhez Dirk Coorevits

a Soudal ügyvezetője a következőt fűzte hozzá: ‘Számos érték, melyekért cégünk is kiáll visszaköszön a versenykerékpározás világában, mint például az ambíció, a kitartás, az erős flamand gyökerek és az, hogy sikeres belga ‘export termék’ vagyunk, iparági referenciaként erős vezetést kombinálunk a lehető legjobb emberekkel minden pozícióban. Természetesen és nem utolsó sorban mindezt kemény munkával. Alig várjuk, hogy ez a kemény munka Patrick csapatával is meghozza a gyümölcsét az elkövetkezendő években.

A hírt Ruben Desmet is üdvözölte az Unilin flooring elnökeként (a Quick-Step márka mögött álló cég). ’20 éve a csapattal vagyunk. Az, hogy erőinket a Soudallal tudjuk társítani új fejezetet nyit ebben a történetben. Ezt a történetet hosszútávú elköteleződéssel szeretnénk folytatni. A csapat és az Unilin, a Quick-Step márka mögött álló cég együtt feszegeti a határokat. Az Unilin nemzetközi iparági szereplő és a csapat a világ egyik legjobbja. Most itt az ideje tovább nőni és a tehetséges fiatalokba invesztálni és versenyképesnek lenni minden fronton.

Soudal

A Soudalról

A Soudal Európa legnagyobb független tömítő, ragasztó és purhab gyártója lakossági és professzionális felhasználók részére. Több mint 4000 dolgozóval és 24 gyáregységgel az 5 kontinensen ez a Vic Swerts által alapított belga családi tulajdonú vállalkozás jelentős nemzetközi szereplő és szakértő az építőipari kemikáliák területén. A kiterjedt beruházások a kutatás és fejlesztésbe kombinálva a hosszútávú vízióval és innovációval, valamint a helyi piaci igényekhez való alkalmazkodás jelenti az alapját a cég kivételes teljesítményének. 

quick step

A Quick-Stepről

Szaktudás, minőség, kreativitás: ez a Quick-Step.

Belga beltéri design márkaként stílusos padlóborításokat készítünk innovatív technológiával. Legyen szó laminált parkettáról, vinyl csempéről, hajópadlóról vagy fapadlóról könnyedén beszerelhető padlókat tervezünk, melyek életre szólóak.  

Minden padlót cégünkön belül gyártunk és tervezőink számára a természet adja a legnagyobb inspirációt. Bátran támaszkodhat több mint 30 éves tapasztalatunkra. Együtt házakból otthont alakítunk ki, ahol a szeretetnek nincs határa és gondtalanul élhet. Kezdje az álmait velünk

Unilin

A Unilin Group-ról

A Unilin Group egy nemzetközi piacvezető cég a beltéri design és építőipar területén. Tervezünk és gyártunk laminált padlót, LVT burkolatot, vinyl tekercseket, mérnöki fapadlókat, szőnyegpadlólapokat, faltól falig terjedő faalapú dekorpaneleket, ipari padlókat fal- és tetőrendszereket és szigetelő táblákat. Több mint 8200 embert alkalmazunk a világ 105 telephelyén és 30 gyáregységünk van. Együtt 2,7 milliárd Eurós forgalmat értünk el 2021-ben. A vásárlóink és partnereink az Unilint olyan padló márkákról ismerik, mint a Quick-Step, Moduleo és a Pergo. A szenvedélyes emberekbe, innovatív márkákba és fenntartható technológiába való befektetés teljes mértékben adott a cégünkben.