Új T-Rex Extreme Power, forradalmi innováció a ragasztástechnikában

Az aranyszínű T-Rex Extreme Power szerelőragasztó a Soudal legújabb fejlesztése, mely 400kg/m² azonnali tapadóerővel bír a teljes felület ragasztása esetén. Így nemcsak kiváltja a szögeket és csavarokat, hanem számos élethelyzetben megkönnyíti a szakemberek és a hobbi barkácsolók mindennapjait.

A legkorszerűbb SMX polimer összetétel gondoskodik arról, hogy a legtöbb alapfelületen alkalmazható legyen, például: beton, tégla, vakolt falfelület, gipszkarton, fa (OSB lap, rétegelt lemez, bútorlap), csempe, üveg, fém, műanyag (PVC). Termékünk oldószermentes, ezért az érzékenyebb anyagokhoz is bátran ajánljuk: tükörhöz, polisztirolból készült lapokhoz, dekorelemekhez. 

Szinte mindent ragaszt, amit el tud képzelni a házon kívül és belül

A T-Rex Extreme Power ellenáll az időjárás viszontagságainak, ezért kültéren is bátran használható. Postaládák, levélszekrények, házszámok, kőfurnér lapok, beton fedlapok, ablakpárkányok, külső takarólécek, vagy akár 3 dimenziós dekorelemek, reklámtáblák, ragasztására is ideális.

A belső falra való ragasztás új dimenziója nyílik meg

Napjainkban egyre divatosabb a fából készült dekorelemek, laminált padlólapok, burkolólapok rögzítése a falfelületre, ez az extrém erős azonnali tartás miatt nem okoz problémát. Szegélylécek ragasztásánál a T-Rex Extreme Power nagyon jól betapad, kitámasztást nem igényel. Fal-és padlófűtésnél a fűtési rendszer és vezetékezés sérülékenysége miatt a fúrást érdemes elkerülni. Ezekben az esetekben a ragasztás ajánlott helyettesítője a tiplis és csavaros megoldásnak.

A tükör ragasztás sohasem volt még ennyire egyszerű

Az azonnali tapadóerőnek köszönhetően a tükrök rögzítése lényegesen gyorsabb, a ragasztó már az első másodperctől tart. A felülethez való illesztés után nem szükséges alátámasztani. Ugyanakkor a hagyományos kontakt ragasztókkal és kétoldalas ragasztószalagokkal szemben, még van korrigálási lehetőségünk. Mindez várakozás nélkül, fúrt konzolok használata nélkül.

A T-Rex Extreme Power felhasználási javaslatát, illetve további alkalmazási ötleteket láthat a Soudal Youtube csatornáján található kisfilmekben! 

Az új T-Rex Extreme Power főbb tulajdonságai:

  • Extrém erős azonnali tapadás: 400kg/m²
  • SMX® Hibrid Polimer bázis
  • kiváló tapadás szinte bármilyen, akár nedves felületen is
  • Jó időjárás és UV állóság
  • Nehéz elemek rögzítésére, kezdeti alátámasztás nélkül
  • Oldószertől- és szilikontól mentes
  • Vizes rendszerekkel átfesthető
  • 24-48 óra után terhelhető
  • Helyettesíti a szöget és a csavarokat
  • Néhány percig korrigálható
  • Kiegyenlíti az egyenetlenségeket

A Soudal márka piacvezető szerepet tölt be a szerelőragasztók között Magyarországon mind eladott mennyiségben, mind értékben egyaránt*. A T-Rex Extreme Power termék bevezetése a hazai piacra a belga Soudal cégcsoport 5 fő vállalati értékének egyikét, az átütő innovációt testesíti meg.

*Forrás: GfK piackutatás, 2019-es év

T-Rex Extreme Power ? nagyon erős ? azonnali ragasztó