Purhab eltávolítása

A meg nem kötött és még nem száradt purhab eltávolítása

A friss habot az egyenletes és nem porózus felületekről a Swipex tisztítókendő segítségével lehet eltávolítani. A Swipex törlőkendőt a meg nem kötött szilikonok, purhabok, hibrid polimerek, poliuretán és oldószeres ragasztók, illetve egyéb szennyeződések gyors, könnyű és professzionális eltávolítására fejlesztették ki. Kiválóan alkalmas a kéz és a szerszámok valamint egyéb felületek tisztítására. A bőrkímélő Swipex biztonságos alternatívája a lakkbenzinnek vagy más tisztítószereknek és hatékonyabb mint a szappanos víz. Hasznos lehet, ha kéznél van a munkálatoknál.  

A friss habot legkönnyebben az oldószeres Purhab tisztítóval lehet eltávolítani. Mindig azt javasoljuk, hogy végezzen a felületen kompatibilitási tesztet (pl. lakkozott vagy festett felületeken), hiszen a felületet megváltoztathatja a tisztító. A megkötött hab csak mechanikusan távolítható el vagy speciális keményre kötött hab eltávolító segítségével.

Ha a purhab már megkötött és megszáradt

Általában ha a megkötött a purhab, már csak mechanikusan távolítható el. Kikaparással, levágással, lecsiszolással lehet eltávolítani.  Porózus felületeken nagyon nehézkes vagy szinte lehetetlen a purhab eltávolítása. 

A purhab eltávolítása a kezekről

Swipex tisztítókendő termékünket kifejezetten erre a célra fejlesztettük ki. Segítségével biztonságosan és könnyen eltávolítható a kezekről, bőrről a purhab.