TURNHOUT – A Soudal megerősíti ragasztók iránti ambícióit a Durante Adesivi többségi részesedésének megvásárlásával, amely egy vezető olasz gyártó az asztalosipar, összeszerelés és csomagolás területén használt ragasztók terén, Pordenone  területi székhellyel és

TURNHOUT – A fenntarthatóbb csomagolások használatának folyamatos növelése érdekében a Soudal elkezdi a Bluemint® acélból készült flakonok használatát az egykomponensű purhabjainak gyártásánál. Ez az új csomagolási technológia jelentős CO2-kibocsátás csökkentést fog eredményezni.

Csapatunk I. helyezett lett a Trade magazin versenyén!

A Soudal csatlakozik a Quick-Step Alpha Vinyl kerékpárcsapatához 2023-tól
A csapat hivatalos neve Soudal – Quick-Step lesz a következő szezontól egy többéves szerződés aláírása után

Angol, együttműködésfejlesztés és informatikai tanfolyamokat indítottunk!

A légtömörségre való odafigyelés nélkül nagyon nehéz lesz megfelelni a szigorúbb EPBD és NZEB követelményeknek. És ennek van is értelme, mivel a jó légzárás akár 15%-kal is növelheti az épület energiateljesítményét.

A légtömör módon történő építés jelentősége jócskán megnőtt az elmúlt néhány évben. Ennek van értelme, mivel csak kevés olyan alkalmazás van, ahol ugyanaz a beruházás ilyen jelentős hatást gyakorol a külső épülethéjazatra és a beltéri klímára.

Termékkatalógusainkat széles választékban az alábbi linkekre kattintva érheti el:

Professzionális termékkatalógus

Legújabb ragasztóspray katalógusunk elérhető ide kattintva

Legújabb parkettaragasztó katalógusunk elérhető ide kattintva