KIADÓ – Soudal N.V. Turnout, Belgium

Képviseletében:

Vic Swerts, Dirk Coorevits, Bart Moonen, Jurgen Vandervelden.

Cím: Everdongenlaan 18-20
2300 Turnhout, Belgium
Tel.: +32 (0)14 42.42.31
Fax.: +32 (0)14 42.65.14
Web: 
www.soudal.com

Kereskedelmi nyilvántartás

RPR Turnhout, BE BE 0404.914.028

Jogi nyilatkozat

Az ezen weboldalon található információk elérése és használata a következő időszakokban és feltételek mellett javasolt.

Az oldal tartalma védjeggyel és szerzői joggal védett.

Kötelezettség

A Soudal megtesz minden lehetséges erőfeszítést, hogy biztosítsa a pontos és alapos információkat az oldalon. Mindazonáltal a Soudal nem vállal felelősséget és vagy garanciát bármilyen egyértelmű vagy burkolt, vagy akármilyen utalásért a szolgáltatott információkkal kapcsolatban. Az információk ezen az oldalon kizárólag arra hivatottak, hogy bemutassák a Soudal termékeit és szolgálatatásait. Hiszen a lehetőségek és az alkalmazási feltételei a termékeinknek sokoldalúak és széleskörűek, így az ellenőrzésük hatáskörünkön kívül esik. Ezért a felhasználó felelőssége, hogy tájékozódjon a megfelelő, szabályszerű és szakszerű lehetőségekről a tervezett felhasználást megelőzően. Következésképpen olyan esetben nem vállalunk felelősséget a termékeink használata esetén, mely például nincs összhangban a jogalkotással és az előírással a felhasználó országában.

Kérhet információt a használatról, amennyiben a termék megfelel az adott alkalmazási területnek, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A termékekhez tartozó információ szakemberek számára ajánlott, körültekintéssel és saját felelősségre. Az információ nincs összefüggésben olyan termékek használatával, amelyekben más anyagokkal keverednek illetve eltérő eljárásokkal.

A Soudal fenntartja a jogot az információk kiegészítésére, törlésére vagy változtatására előzetes bejelentés nélkül. Elfogadja, hogy a weboldalra történő összes belépés, használat és mindezek tartalma saját felelősségre történik. Ez az oldal ajánlhat eléréseket nem hozzánk tartozó weboldalakhoz. A Soudal nem vállal felelősséget a hitelességért vagy ezen oldalakon található információk másfajta megközelítéséért és nem felelős semmilyen kárért vagy sérülésért, amelyet az oldalakra való belépés okozhat. A linkek más weboldalakra csak belépési lehetőségként szolgálnak és saját felelősségre történnek.

A Soudal termékék értékesítése

Minden termékünk értékesítése az érvényes biztonsági és kézbesítési kondíciókhoz igazodik.