Ön itt van

RAGASZTÓERŐ NÖVELÉSE

A felület érdesítése péládul ha megcsiszoljuk akkor megnöveli a ragasztandó felületet így jobb tapadást biztosít a ragasztóknak és tömítőknek is. 

  • A sima egyenletes felületet mint például a a műanyagot vagy fémet mindig érdemes megtisztítani a zsírtól. 
  • Surface Activator termékünk biztosítja, hogy a nem nedvszívó felületek pormentesek és zsírmentesek legyenek.  Felkészíti a felületet ezáltal erősebb tapadást lehet elérni. Alkalmas rugalmas tömítők mint például szilikon, poliuretán és hirbrid tömítőkhöz. A Surface Activator tulajdonképpen érdesíti a kezelt felületet, így egy matt réteget hoz létre a tömítés alatt. Ezért azt javasoljuk, hogy a kezelni  kívánt felületet előzetesen különítse el maszkolószalag segítségével. 

A ragasztó termékválasztékunk

A Soudal széles termékpalettáját kínálja a ragasztóknak legyen szó polimer, poliuretán bázisú, szerkezeti, vagy akár ipari ragasztókról. Mindenféle speciális alkalmazáshoz van egy alkalmas megoldásunk a választékunkban. Az általánosabb szerelő ragasztókon és ragasztó-tömítőkön kívül nagyon speciális ragasztókat is kínálunk. Például tetőragasztókat, faragasztókat, parkettaragasztókat, tűzálló ragasztókat csak, hogy néhány olyan terméket említsünk, amelyek az európai minőségi követelményeknek megfelelő megoldásokat biztosítanak. 

Teljes ragasztó termékválasztékunk oldala