Ön itt van

RAGASZTÓ ELTÁVOLÍTÁSA

A már megkötött és megszáradt ragasztó eltávolítása

  • Általában ha a ragasztó megkötött már csak mechanikusan eltávolítható. Kikaparással, levágással, lecsiszolással lehet eltávolítani. Emellett a Ragasztó eltávolító spray használata könnyebbé teszi a maradványok eltávolítását.
  • A Soudal Tömítő eltávolító spray terméke lehetővé teszi a már megkötött szilikon és hibrid szilikon maradványok eltávolítását.

A ragasztóktömítők  és purhabok, melyek még nem száradtak meg és ezáltal nem kötöttek meg, könnyedén eltávolíthatóak Swipex tisztítókendővel. 

Swipex törlőkendőt a meg nem kötött szilikonok, purhabok, ragasztók és hibrid polimerek  gyors, könnyű és professzionális eltávolítására fejlesztették ki. Kiválóan alkalmas a kéz és a szerszámok valamint egyéb felületek tisztítására. A Swipex biztonságos alternatívája a lakkbenzinnek vagy más tisztítószereknek és hatékonyabb mint a szappanos víz. Hasznos lehet, ha kéznél van a munkálatoknál.  

 A ragasztó termékválasztékunk

A Soudal széles termékpalettáját kínálja a ragasztóknak legyen szó polimer, poliuretán bázisú, szerkezeti, vagy akár ipari ragasztókról. Mindenféle speciális alkalmazáshoz van egy alkalmas megoldásunk a választékunkban. Az általánosabb szerelő ragasztókon és ragasztó-tömítőkön kívül nagyon speciális ragasztókat is kínálunk. Például tetőragasztókat, faragasztókat, parkettaragasztókat, tűzálló ragasztókat csak, hogy néhány olyan terméket említsünk, amelyek az európai minőségi követelményeknek megfelelő megoldásokat biztosítanak. 

Teljes ragasztó termékválasztékunk oldala