Ön itt van

ALAPOZÓ HASZNÁLATA

Az alapozóknak többféle funkciója lehet. Lehetséges például, hogy az alapozó megelőzi, hogy a ragasztó túl gyorsan vagy hirtelen átszivárogjon a rétegen.  Ez hozzájárul, hogy a ragasztó az anyag felületén maradjon, megfelelő tapadást eredményezve. 

Ha ez előfordulhat, akkor használjon alapozót a megnövelt felületi tapadóerő biztosítása érdekében. Az alapozó így erősebb ragasztást tesz lehetővé a felületen  a szilárdságát növelve. Ez meggátolja, hogy a ragasztó túl gyorsan vagy túl hirtelen átszivárogjon a rétegen.  

Számos alapozó termék áll rendelkezésre attól függően, hogy milyen ragasztási vagy tömítési munkát szeretne elvégezni. 

A ragasztó termékválasztékunk

A Soudal széles termékpalettáját kínálja a ragasztóknak legyen szó polimer, poliuretán bázisú, szerkezeti, vagy akár ipari ragasztókról. Mindenféle speciális alkalmazáshoz van egy alkalmas megoldásunk a választékunkban. Az általánosabb szerelő ragasztókon és ragasztó-tömítőkön kívül nagyon speciális ragasztókat is kínálunk. Például tetőragasztókat, faragasztókat, parkettaragasztókat, tűzálló ragasztókat csak, hogy néhány olyan terméket említsünk, amelyek az európai minőségi követelményeknek megfelelő megoldásokat biztosítanak. 

Teljes ragasztó termékválasztékunk oldala